EKONOMİ
Giriş Tarihi : 08-06-2023 16:21

Bungalov Tatiliniz Dolandırıcılıkla Sonuçlanmasın

Uzun süren iş toplantıları, yoğun geçen günlerden sonra bir tatil fikri hepimizin hayali. Tatile çıkarken birçok alternatifimiz olduğunu bilir, iyi bir tatil geçirmeyi ve memnuniyetle ayrılmayı isteriz.

Bungalov Tatiliniz Dolandırıcılıkla Sonuçlanmasın

 

Birçok ilin bağlantı noktası konumunda olan ve merkezi konumda olması sebebi ile Sapanca, tatil severlerin tercih edeceği bölgelerinin en başında yer alıyor. Tatil severler sadece Sapanca ile kalmayıp; Kartepe, Maşukiye, Kırkpınar gibi bölgeleri de son zamanlarda en çok tercih edilecek turizm bölgelerini arasında gösteriyor ve bu bölgeler büyük turizm beldelerini aratmayacak kadar misafir ağırlıyor. İstanbul trafiği, Ankara diplomasisi derken turizm severler bu bölgelere yoğunlaşıyor.

Marmara’nın incisi konumunda olan Sapanca, son zamanlarda bungalov tatilinin başyapıtlarından olmaya aday olarak gözüküyor. Bu bölgelerin aktifliği aynı zamanda beraberinde art niyetli kişi ve kişileri de beraberinde getiriyor. Son zamanlarda ulusal kanallarda da çok sayıda izlediğimiz bungalov dolandırıcılığı turizm severleri mağdur ediyor ve kötü anlar yaşatıyor. Konaklama yapmak isteyen vatandaşların iyi niyetlerini suiistimal eden bu kişiler, TÜRSAB belgesi sunarak, gerçek tesislerin fotoğraf ve videolarını kopyalayarak tatil yapmak isteyen kişilerden depozito alıyor, daha sonra kayıplara karışıyor.

 

AdminAdmin