Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Bursa'da Uyuşturucu Hükümlüsü Çatı Arasında Yakalandı

BURSA (AA) - Bursa'da 3 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü çatı arasında yakalandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Bursa'da Uyuşturucu Hükümlüsü Çatı Arasında Yakalandı
Paylaş:

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmada, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak ve bulundurmak" suçundan 3 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan ve 20 suç kaydı bulunan B.B'nin yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği belirlendi.

B.B'nin Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit eden polis, ikamete baskın yaptı.

Polis ekiplerinin araması sonucu saklandığı çatı arasında yakalanan B.B, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');