Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EKONOMİ

Büyükşehir 6 mahalleye 43 bin metreküp beton yol imalatı yaptı

Büyükşehir Belediyesi, kırsalda yürüttüğü sıkıştırılmış beton yol çalışmaları kapsamında Akyazı’da 8 mahalleye 43 bin metreküplük beton yol inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Büyükşehir 6 mahalleye 43 bin metreküp beton yol imalatı yaptı
Paylaş:


 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi; Taraklı, Geyve ve Kocaali ilçelerinde uyguladığı, olumlu geri dönüşler aldığı sıkıştırılmış beton yol çalışmalarına benzer bir projeyi Akyazı’da başlattı. Akyazı ilçesinin kırsal mahallelerinde start verilen çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

43 bin metreküp sıkıştırılmış beton

 

50 kilometrelik güzergâhı programına alan Büyükşehir Belediyesi; Haydarlar, Yörükyeri, Çakıroğlu, Mansurlar, Kayabaşı, Güvençler, Boztepe ve Hanyatak mahallerinde toplamda 43 bin metreküp betonu sıkıştırarak grup yollarını araç trafiğine açtı. Ballıkaya Mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler hava şartları el verdiği sürece sahada çalışmaya devam edecek.

 

Dayanıklı ve yerli üretim


Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Akyazı ilçemizde başlattığımız sıkıştırılmış beton yol çalışmalarıyla eskimiş yollarımızı modern ve güvenli bir hale getiriyoruz. Akyazı Haydarlar, Yörükyeri, Çakıroğlu, Mansurlar, Kayabaşı, Güvençler, Boztepe ve Hanyatak Mahallerinde sıkıştırılmış beton yol çalışmalarımızı bitirdik. Şimdiki durağımız olan Ballıkaya Mahallesindeki çalışmalarımızı da tamamlayarak programa devam edeceğiz. 43 bin metreküp sıkıştırılmış beton yolu ilçemize kazandırdık. Planlanan program dâhilinde bölge halkımızın kullanımına sunacağımız milli kaynaklarla üretilen, uzun ömürlü sıkıştırılmış beton yolun bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Suçüstü yakalanan hırsızlar adliyede

Akışın sonuna geldiniz.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');