Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun yağışın başlamasıyla birlikte 750 personel ve 240 araçla 36 saati aşkın süredir sahada kesintisiz çalışma yürütülüyor. Ekipler, su tahliyesi, temizlik ve hasar tespit faaliyetlerini sürdürüyor. Belediyeden yapılan bilgilendirmede, vatandaşların güvenliğinin ve mağduriyetlerin giderilmesinin öncelikli olduğu belirtilerek, tüm ekiplerin sahadaki gelişmeleri yakından takip ettiği ve şehrin her noktasında çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
Sakarya'da Sel Mücadelesi: Ekipler Sahada
SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba akşamından beri devam eden sağanağa karşı 750 personel ve 240 araçla mücadele edildiğini bildirdi.
Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.