YEREL
Giriş Tarihi : 24-10-2023 16:30

Büyükşehir Kirişhane Caddesinde üst yapı çalışmalarına başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’da başlatılan dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. SASKİ tarafından 300 metrelik güzergâhta altyapısı yenilenen Kirişhane Caddesi’nde, üstyapı çalışmalarıyla da yeni yüzüne kavuşuyor.

Büyükşehir Kirişhane Caddesinde üst yapı çalışmalarına başladı

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Kirişhane, Cumhuriyet ve Sanayi Caddelerinde sürdürülen dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Kirişhane Caddesinde SASKİ tarafından 300 metrelik güzergâhta kanalizasyon, şebeke hattı ve yağmur suyu hatlarını yenileme çalışmaları tamamlandı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından 300 metre uzunluğunda kaldırımlar da yeni yüzüne kavuştu. Büyükşehir Belediyesi altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı 300 metrelik uzunluğa sahip Kirişhane Caddesinde asfaltın uzun yıllar sorunsuz kullanılması için 800 ton mekanik malzeme serimi gerçekleşti. Ekipler sonrasında bin 500 ton sıcak asfalt serim işlemine başlayarak dönüşümde son aşamaya geldi. Cumhuriyet ve Sanayi Caddelerindeki kaldırım çalışmaların sona ermesiyle mevcut güzergâhlar sıcak asfalta kavuşacak.

 

Bin 500 ton sıcak asfalt

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Program dâhilinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Serdivan ilçemizin Kirişhane, Cumhuriyet ve Sanayi Caddelerinde başlattığımız altyapı çalışmalarını tamamladık. Üstyapı çalışmalarımıza önemli ulaşım akslarından olan Kirişhane Caddesinde başladık. Kaldırım çalışmaları tamamlanan güzergâhta toplamda 800 ton mekanik malzeme serimini gerçekleştirdik. Bin 500 ton sıcak asfalt ile caddeyi altyapısıyla, kaldırımıyla, üstypısıyla yeni yüzüne kavuşturacağız. Cumhuriyet ve Sanayi Caddelerindeki kaldırım çalışmaların sona ermesiyle mevcut güzergâhlar sıcak asfalta kavuşacak” denildi.

 

 

 

AdminAdmin