YEREL
Giriş Tarihi : 23-08-2023 16:01

Büyükşehir’den Kamışlı ve Kulfalar’da hummalı çalışma

Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor. Ekipler son olarak Geyve Kamışlı ve Kulfalar Mahallerini kapsayan 10 kilometrelik grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yenileme çalışmaları sonunda kırsaldan merkeze ulaşım daha güvenilir ve kolay hale gelecek.

Büyükşehir’den Kamışlı ve Kulfalar’da hummalı çalışma

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor. Asfalt döneminin başlamasıyla Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından 16 ilçede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları Geyve Kamışlı Mahallesi’nde devam ediyor. 10 kilometrelik grup yolunda başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında 12 bin ton sıcak asfalt kullanılacak.

 

Kırsaldan merkeze ulaşım rahatlayacak

Kırsal kesimlerde dönüşüm seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, program dahilinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını Geyve Kamışlı’da devam ediyor. Kamışlı Mahallesi ile Kulfalar Mahallesi grup yolunda hummalı bir çalışma gerçekleştiren YOLBAK ekipleri yenilenecek grup yoluyla ulaşıma daha güvenilir ve kolay hale getirecek. Kıvrımlı, engebeli virajların bulunduğu grup yolunda kaza riskini azaltacak, can güvenliğini arttıracak ve kırsal kesimden merkeze kolay ulaşım sağlayacak yenileme çalışmasında 12 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. 10 kilometrelik grup yolunda çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacak.

 

AdminAdmin