EKONOMİ
Giriş Tarihi : 04-04-2025 11:24

Çarşamba Pazarı'nda "boykot çağrısı"na rağmen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Sağanağın etkili olduğu Sakarya'da da Erenler ilçesinde kurulan Çarşamba Pazarı'nda "boykot çağrısı"na rağmen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Çarşamba Pazarı'nda

Esnaf Veysel Ekşi, vatandaşların çağrıya uymadığını belirterek, "Neyi boykot ediyorsun. Buradakiler Türk halkının ürünü ve biz Türk halkıyız. AK Parti, CHP veya HDP'ye oy verme mevzusu değil. Biz kimseye ayrım yapmıyoruz. Bana göre saçma bir fikir. Boykot ettiğin şey Türk malı. Boykotla alakası yok insanlar gayet güzel alışverişini yapıyor." diye konuştu.
Alışveriş yapan Gülay Baysal da "boykot çağrısı"na tepki göstererek, "Bu devletimize yapılan bir provokasyondur. Kesinlikle katılmıyorum tam tersi aynı gün çıkıp alışverişimizi yapıyoruz. Her zaman devletimizin yanındayız. Herkese böyle galeyanlara da gelmemesini tavsiye ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için birleşmeye davet ediyorum." dedi.

AdminAdmin