SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 16:26

Çelik ve Kocacık’tan Sakarya GİAD Ziyareti

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Sakarya Girişimci İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.

Çelik ve Kocacık’tan Sakarya GİAD Ziyareti


 

Sakarya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir ve üyelerin ağırladığı Ziyarette Çelik ve Kocacık’a, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

“Gece Demeden, Gündüz Demeden Hep Beraber Çalışıyoruz”

 

Ziyarette konuşan Çelik, Sakarya GİAD yönetim kurulu ve üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Yerli ve milli anlayışın, maddi ve manevi kalkınmanın geleceğe taşınması adına gece demeden, gündüz demeden hep beraber çalışıyoruz, koşturuyoruz. Çünkü bizleri seven, inanan, güvenen siz kardeşlerimize layık olma yönünde çalışıyoruz” dedi. Serdivan’ın gelişimine bağlı olacak yeni yatırımların da söz konusu olacağına değindi.

 

“Kentimizi Ortak Akılla Yönetmeye Özen Göstereceğiz”

 

Ortak akıl doğrultusunda Serdivan’ı yönetmeye özen göstereceklerinin altını çizen Çelik, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere hükümetimizin değerli bakanları, milletvekillerimiz, siyasi partilerimizin mensupları hep beraber el ele vermek suretiyle sizlerin, Sivil Toplum Teşkilatlarımızın, odalarımızın önerileri ve ortak akılla şehrimizi yönetmeye özen göstereceğimizi sizler de çok iyi biliyorsunuz. Çok şükür şehir iyi bir noktadayız. Bundan sonra da yapılacak olanları yapacak olan yine bu iradedir” şeklinde konuştu.

AdminAdmin