SPOR
Giriş Tarihi : 06-06-2023 13:26

Cesurlar Turladı

Spor Toto 1.Lig’de play-off finalinin adı belli oldu.

Cesurlar Turladı

Sakaryaspor’u çeyrek finalde son saniye golü ile eleyen Eyüpspor ile Göztepe’yi eleyen Bodrumspor yarı finalde eşleşmişti. Eyüpspor ilk maçta evinde 1-0 kazandığı maçın rövanşında kabusu yaşadı. Ev sahibi ekip 90 dakika boyunca bıkmadan yılmadan sergilediği oyunla adeta final biletini tuttu kopardı. Sakaryaspor açısından iki dikkat çekici nokta vardı.

Bodrumspor özellikle maçı uzatmalara götürecek 1-0’lık üstünlüğü yakaladıktan sonra bunla yetinmeyip yatıp yuvarlanmak yerine galibiyet için saldırdı. İşte bu mücadeleci ve CESUR tavrın ödülünü de bizim ve Eyüpsşpor açısından ikonik bir şekilde aldı. Sakaryaspor’u son dakikada 25 metreden attığı golle geçen İstanbul ekibi kadere bak ki aynı şekilde Süper Lig hayallerini seneye bıraktı.

Bizde bazıları Eyüpspor’un kadrosunda şampiyonalar ligi görmüş 5 oyuncu var diye bahane uydururken İsmet Taşdemir, Bodrumspor 21 kişilik kadrosunda 2.Lig’den getirdiği 11 oyuncusuna yer verdi. Üstelik Eyüpspor karşısında ilk 11 de sahaya sürdüğü kadroda iki futbolcu Amatör Lig’den bu yana Bodrum forması giyen isimlerdi.

Fakat kimseye kızmamak lazım. Öyle ya yönetimle başlayan, şöyle mütevazi kadro kurduk, yok küme düşer dediler, play-off oynadık gibi söylemlerle başlayan kahramanlık girişimlerine bir kesimi de şak şakları ile destek verince oyuncusundan teknik adamını bu atmosferde çok cesur işler beklemek zaten hayalperestlik olurdu. Süper Lig’in kapısına dayanılan bir seviyede tarih Cesurları yazdı bizde nasihat dinledik.

 

 

AdminAdmin