SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 18:00

CHP Milletvekili Adayları Özkan ve Özçınar Taraklı'ya çıkarma yaptı

CHP Sakarya milletvekili adayları Kamil Özkan ve Özer Özçınar Kılıçdaroğlu gönüllüleri ve CHP İlçe yöneticileri ile birlikte Taraklı’ya çıkartma yaptı.

CHP Milletvekili Adayları Özkan ve Özçınar Taraklı'ya çıkarma yaptı


 

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya milletvekili adayları Kamil Özkan ve Özer Özçınar Kılıçdaroğlı Gönüllüleri gençler ve CHP Taraklı İlçe yöneticileri ile birlikte taraklı İlçesine çıkartma yaparak vatandaşların taleplerini dinlediler.

 

Programlara CHP Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş, CHP İlçe seçim koordinasyon başkanı İzzettin Kömürcü Kadın Kolları Başkanı Ebru Arslan ve Aysun Akkulakoğlu katılım sağladı.

 

 

 

TARAKLI BAHARI BEKLİYOR

 

Taraklı Halk pazarını ziyaret edip vatandaşların taleplerini dinleyen CHP milletvekili adayı Kamil Özkan ve Özer Özçınar "Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılandık, çünkü çözümle gittik. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun sana söz diyerek ilettiği tüm çalışmaları paylaştık. Halkımızın sesini iktidara taşımaya kararlıyız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Konuşacağız, dertleşeceğiz ve çözümü hep birlikte üretip halkın iktidarını kuracağız." dediler

 

Ekonomik buhrandan çıkış için 14 Mayıs’ı beklediklerini ifade eden birçok esnaf ve vatandaş CHP lilere yaşadıkları sorunları iletti.Özkan, vatandaşlara ve esnafa yönelik olarak, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazandıktan sonra Türkiye ekonomik olarak derin bir nefes alacak. Ekonomik rahatlama gelecek. Piyasalara güven gelecek. 85 milyon Türkiye yarınlara güvenle bakabilecek” dedi.

 

 

 

ENGİNAR YETİŞTİRİCİLERİ VE BAL ÜRETİCİLERİNİ DİNLEDİ

 

CHP Sakarya milletvekili adayı Kamil Özkan Taraklı ve çevresinde enginar yetiştiricileri ve bal üreticilerini de dinleyerek sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Özkan “14 Mayıs’tan sonra iktidarımızda Taraklı’da enginar yetiştiriciliği ve bal üretiminin en üst seviyede gerçekleşmesi için her türlü girişim gerçekleştirilecektir ifadelerini kullandı.

 

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

 

CHP milletvekili adayı Özer Özçınar’da “Gittiğimiz her yerde, dokunduğumuz her vatandaşımız ‘Umudumuz sizsiniz, kurtarım bizi’ feryatlarını duyuyoruz. Esnaf perişan, çiftçi perişan, üretici perişan, işçi, memur aldığı para ile geçinemiyor, gençlerimiz işsiz, çocuklarımız geleceklerinden kaygılı, dar gelirli vatandaşımız kuru soğana muhtaç. Güzel ülkemin, güzel insanlarını bu duruma düşüren bu yönetimi, hep birlikte tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz” dedi.

AdminAdmin