SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2024 11:06

CHP Sakarya İl Örgütü’nden kamu kurumlarına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, kamu kurumlarını ziyaretinde kentin gelişmesine katkı sunmak için Cumhuriyet Halk Partisi olarak göre hazır olduklarını söyledi.

CHP Sakarya İl Örgütü’nden kamu kurumlarına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, PM Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş,Milletvekili Ayça Taşkent ve İl sekreteri Seda Adıyaman ile birlikte kamu kurumlarını ziyaret etti.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek, kentin sorunlarına ilişkin sohbet eden CHP Heyeti, daha sonra Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata’yı, Sakarya İl Müftülüğü’sü Mehmet Aşık ve yardımcılarını ziyaret etti.

CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Sakarya’nın turizim,sanayi ve tarımının önemine vurgu yaptı. Başkan Curoğlu, “Sakarya sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklere rağmen turizmde marka kent olamadı. Turizmin geliştirilmesinde işbirliği önemli” dedi.

Verimli ovalara sahip olan kentin tarımda yaşadığı sorunlara da değinen Başkan Curoğlu, tarımda yaşanan sorunların Sakarya’da da yaşandığını belirterek, şunları söyledi: “Tarım ve hayvancılık sektörünü geliştirici politikaların ivedilikle hazırlanıp uygulamaya koyulması gerekmektedir. Kentimizin gelişmesinde üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız.”

AdminAdmin