SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2024 00:50

Chp Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr.Aydoğan Arslan Basın Açıklaması

Chp Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr.Aydoğan Arslan Basın Açıklaması

31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde oyunuzu kullandınız.

Tercihinizi yaptınız. Biz sizin yaptığınız tercihe saygı duyuyoruz. Ancak yapılan tercihlerin seçim sonucuna tam olarak yansımadığını görmek bizleri ve bize oy veren on binlerce insanı hem üzmüş hem kırmış hem de kızdırmıştır.

Hukuka olan inancımız gereği tespit edip somut olarak delillendirdiğimiz tüm yanlışlıkları maddeler halinde klasör klasör ilçe seçim kuruluna teslim ettik.

Bu seçimin adil olmasını istedik, Biz seçimi sizin kararınızla sonuçlanmasını istedik, seçime gölge düşmesin istedik.

 

İtiraz gerekçeleri detaylı olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Oğuz Can Çuroğlu tarafından basına yaptılmıştır. Biz sadece bizim değil sizin hakkınızı da savunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Seçim namusu hepimiz için vazgeçilmezdir.

 

 Aylardır sahada gece gündüz demeden yapılan tüm çalışmanın hakkını en son hukuki süreçte de takipçisiyiz. Islak imzalı tüm tutanaklar ve buradaki hukuki hataların tespitleri elimizdedir. Sizlerin özgür iradesi ile kullanmış olduğunuz değerli oylarınızı savunmak adına tüm hukuki sürecin en yakın takipçisi olacağız.

 

Karar açıklandığında beklentim seçimin tekrar edilmesinin en doğru karar olacağı yönündedir. Adalete inancım tamdır.

Bu noktaya kadar benimle beraber yol alan arkadaşlarım oy kullanan tüm seçmenlerim partim adına hepinize en derin saygılarımı sunarım.

Sağolun var olun Allaha emanet olun.

AdminAdmin