SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 23:28

CHP’de tam kenetlenme 

Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, CHP Sakarya önceki dönem Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, CHP Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş ve çok sayıda partili Serdivan’da yoğun temaslarda bulundu. 

CHP’de tam kenetlenme 


 

Serdivan da vatandaş ve esnafla bir araya gelen ve birebir görüşen Milletvekili Taşkent ve Özkoç, Serdivan Belediye Başkan adayı içiin destek istedi.

 

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent ve önceki dönem Sakarya Milletvekil Engin Özkoç Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan ile birlikte seçim çalışmalarına katıldı. 

 

Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Arslan, Serdivan’nın polemiklerden uzak, iş yapan bir belediyeye ihtiyacı olduğunu ifade etti.

 

Serdivan’ın her bir noktasının, büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Arslan: ‘’ Serdivan bir ilçeden daha ileri bir boyutta. Serdivan çok daha yukarıya da taşınabilir, eski mağdur günleri de yaşayabilir. Bu tamamen, idarecilerin becerisiyle ilgilidir’’ 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent: “Bugün; önceki dönem Sakarya Miilletvekilimiz Sn. Engin Özkoç ile partimizin  saha çalışmalarına katılım sağlayarak, hemşerilerimizle bir araya geldik. Soğuk havaya rağmen bizi coşkuyla karşılayan tüm Serdivan’lı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz bu coşku bizi daha da çok umutlandırdı” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin