SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 17:34

CHP’li Curoğlu, 31 Mart’tan sonra gelecek zamlara dikkat çekti

CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından vergi yükü ile birlikte hayat pahalılığının da artacağını belirterek, “İktidar piyasayı kontrol atında tutmaya çalışıyor. Seçimlerden sonrası belirsizlik. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler çıkış yolu” ifadelerini kullandı.

CHP’li Curoğlu, 31 Mart’tan sonra gelecek zamlara dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, hayat pahalılığı ile birlikte yokluk ve yoksulluğun da arttığına dikkat çekti. İktidarın seçimleri kazanabilmek için piyasayı kontrol altında tutmaya çalıştığını ifade eden Curoğlu, “31 Mart yerel seçimlerinin ardından vatandaşları, daha fazla vergi yükü ile kemer sıkma paketi bekliyor. İşsizlik tarihinin rekorunu kırdı. İşsizlikten en çok gençlerimiz ve kadınlarımız etkileniyor. AKP ülkeyi yönetemiyor” dedi.
31 Mart seçimlerinin kötü gidişatı değiştirmek için bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Curoğlu, şöyle devam etti: “Seçimlerden sonrası belirsiz. 31 Mart seçimleri önümüzde önemli bir fırsat. Sakarya’nın her ilçesinde halkçı belediyeciliği hayata geçireceğiz

AdminAdmin