SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 19:34

CHP’li Keleş, halk toplantılarında sorunları dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, vatandaşın korku siyaseti ile sandıklardan uzak tutulmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “Savaşa değil, seçime gidiyoruz. Vatandaşımız dertli. Vatandaşımızın derdi geçim derdi. 14 Mayıs’tan sonra hem kirli siyaset anlayışı bitecek hem de vatandaşlarımızın dertlerini çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP’li Keleş, halk toplantılarında sorunları dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, partisinin Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve milletvekili adayı Ayça Taşkent ile halk buluşmalarına devam ediyor. Engin Özkoç ile Küpçüler mahalle toplantısında vatandaşla buluşan Keleş, milletvekili seçildikten sonra halk toplantılarına devam edeceğini anımsattı.

SAVAŞA DEĞİL, SEÇİME GİDİYORUZ
Seçime beş kala ülkenin gerilmeye çalışıldığına işaret eden Keleş, “Savaşa değil, seçime gidiyoruz” dedi ve şöyle devam etti: “Vatandaşımız dertli. Vatandaşımızın derdi geçim derdi. Toplumda korku yaratarak, sandıklardan uzak tutmak istiyorlar. Ama nafile! Vatandaşımız bu sefer kararlı. Sokakta, çarşıda, pazarda, meydanlara bunu görüyoruz. 14 Mayıs’tan sonra hem kirli siyaset anlayışı bitecek hem de vatandaşlarımızın dertleri çözülecek.”

ADALETİ GETİRECEĞİZ…
Köy okullarının, fabrikaların, kapanan belde belediyelerin yeniden açılacağını dile getiren Keleş, Gençlerin işsizlik sorununu çözeceğiz. Bütün köy okullarını yeniden açacağız. Cumhuriyetin 100'üncü yılında 100 bin öğretmen ataması yapacağız mülakatı kaldıracağız, torpile son vereceğiz. En hızlı internet ulaşımını sağlayacağız. Emekliler insanca yaşam koşullarında bir maaş alacak. En önemlisi, adaleti getireceğiz. Hiçbir yurttaşımızın hakkının yenmesine izin vermeyeceğiz. Adil, eşit, aydınlık bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

AdminAdmin