Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SİYASET

CHP'Lİ TAŞKENT: TOKİ Projesine Kaynarca, Karapürçek, Erenler ve Sapanca Dahil Edilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, TBMM Genel Kurulu'nda Sakarya'da yürütülecek olan TOKİ projesi hakkında konuştu. 

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
CHP'Lİ TAŞKENT: TOKİ Projesine Kaynarca, Karapürçek, Erenler ve Sapanca Dahil Edilmeli
Paylaş:

 

CHP'li Taşkent'in konuşması şöyle:

 

"Sakarya'da TOKİ eliyle 6 bin civarında konut yapılacağı açıklandı ancak bu proje kapsamında Erenler, Karapürçek, Kaynarca ve Sapanca ilçelerimiz yer almıyor. Nasıl bir kriterle böyle bir tercih yapıldı bilmiyoruz ama bu ilçelerde de konut ihtiyacı çok yüksek. Özellikle, Kaynarca'da yeni kurulacak OSB'lerle birlikte 10-15 bin kişilik bir istihdam artışı bekleniyor yani burada çok daha ciddi bir barınma talebi doğacak. Biz bunu daha önce ifade ettik, soru önergesi verdik. Bu ilçelerin kapsam dışında bırakılması kabul edilemez. TOKİ projelere yurttaşın barınma hakkına, sosyal adalete hizmet etmelidir ve Kaynarca, Karapürçek, Erenler ve Sapanca ilçelerimiz bu projeye dâhil edilmelidir.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');