Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SİYASET

CHP'li Taşkent'ten Akgöl Çağrısı

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, TBMM Genel Kurulu'nda Akgöl ile ilgili konuştu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
CHP'li Taşkent'ten Akgöl Çağrısı
Paylaş:

CHP'li Taşkent'in konuşması şöyle:

 
En az Sapanca Gölü kadar önemli olan Ferizli ilçemizin Gölkent Beldesi'ndeki Akgöl için de tehlike çanları çalıyor. Yakın zamana kadar en derin noktası 3 metreyi aşan derinlik, bugün 2 metreye kadar düşmüş durumda. Nedeni gölün en alt noktası olan bölgeden izinsiz ve denetimsiz olarak kanallar açılmış olması. Tarımda kullanılmak amacıyla açılan bu onlarca kılcal kanal, ihtiyaç olmadığı anda bile gölün suyunu Sakarya nehrine akıtıyor. Bu kılcal kanalların engellenmesi için DSİ tarafından bir an önce set yapılması gerekir. Projelendiği ve Ekim ayında başlanacağı söylendi ama bir hareket yok. Bir an önce setleme çalışmasının başlaması zorunludur ki Akgöl'ü kurtaralım."

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Fikirler Yarıştı, Gençler Üretti

Akışın sonuna geldiniz.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');