SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2022 20:16

Çıkrıkçıoğu, Kadına şiddete karşı mücadelemiz sürecek

SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları üyeleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

 Çıkrıkçıoğu, Kadına şiddete karşı mücadelemiz sürecek

Gar Meydanı'nda toplanan kadınlar adına açıklamayı okuyan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevilay Çıkrıkçıoğlu, partinin 5,5 milyon kadın üyesi, 600 bine yakın gönüllü teşkilat mensubuyla aynı zamanda güçlü kadın hareketi olduğunu kaydetti.

Çıkrıkçıoğlu, AK Parti Kadın Kolları olarak kadın odaklı politika ve uygulamaların takipçisi oldukları kadar kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve yaptırımların artırılması için de var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Kadını ve kadının varlığını son derece önemseyen bir yaklaşımla 'Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da sık sık tekrarladığı gibi kadına şiddetin, insanlığa ihanet olduğunu bir kez daha haykırıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her adımımızda bu bilinçle hareket ediyor, her fırsatta dile getiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Partisinin kadına yönelik yaptığı çalışmaları aktaran Çıkrıkçıoğu, kadına şiddete karşı mücadelelerini sürdüreceklerini bildirdi.

Basın açıklamasına, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın da katıldı.

AdminAdmin