Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
YAŞAM

Çocukların yerde bulduğu 26 bin lira sahibine teslim edildi

BİLECİK (AA) - Bilecik'te iki çocuğun bulduğu poşetteki paralar, zabıta aracılığıyla sahibine ulaştırıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Çocukların yerde bulduğu 26 bin lira sahibine teslim edildi
Paylaş:

Atatürk Bulvarı Tepebaşı mevkisinde yürüyen yabancı uyruklu çocuklar İbrahim ve İsmail El Kasım, yerde içinde para olan poşeti fark etti.

Baba Muhammed El Kasım, çocuklarıyla zabıta ekiplerinin yanına giderek içinde 26 bin lira bulunan poşeti teslim etti.

Zabıtanın duyurusu üzerine müracaat eden Ali Osman Yılmaz, yürürken paraları kendisinin düşürdüğünü söyledi.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarından olayı doğrulayan ekipler, çocuklar ile Yılmaz'ı buluşturdu.

Parasını teslim alan Yılmaz, çocuklara ve zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev, gazetecilere, paraların baba tarafından devriye gezen ekiplere ulaştırılmasının ardından araştırma yaptıklarını anlattı.

Çevredeki esnafa, bir miktar para bulunduğu ve kaybeden kişinin zabıta müdürlüğünden alabileceğinin söylendiğini belirten Öndersev, "Kaybettiği para ile bizim saydığımız para eşit olunca teyit etmek için olay yerindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledik. Aynı belirtildiği üzere poşetteki parasını yürürken düşürdüğünü tespit ettik." dedi.

Öndersev, örnek davranışlarından dolayı çocuklara oyuncak hediye ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');