Ligin 21. haftasında sahalarında oynadıkları Manisa FK maçını talihsiz şekilde kaybettiklerini, numaralı tribünde kronik sorun olduğunu anlatan Genç, "Mesut hoca son maçta çok rahatsız olduğunu, artık mutsuz hissettiğini söyledi. Devam etmek istedik, enerjisinin düştüğünü, başarılı olamayacağını söyleyince biz de kabul ettik. Sakaryaspor'da kalmak, devam etmek isteyen herkesle devam ederiz ama burada enerjisini iyi hissetmeyen veya mutsuz olan insanlardan verim alamayacağımızı düşündüğümüz için kim gelirse gelsin herkesle ayrılığı düşünürüz." ifadelerini kullandı.
Genç, stoper, forvet ve kanat oyuncusu alacaklarını belirterek, "Düşmekle ilgili kaygımızı dillendirmek bile istemiyoruz, öyle bir endişemiz zaten yok. Hedefimiz play-off. Play-off'a geldikten sonra Sakaryaspor zaten bir şekilde finallere kendini atıyor. Hedefimiz play-off'lara gitmek ki gideceğimize inanıyoruz. Geçen sene nasip olmadı, bu sene nasip olur." dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın Sakaryaspor'a destek verdiğini dile getiren Genç, kalcı gelir konusunda çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.
Cumhur Genç "Hedefimiz play-off" pic.twitter.com/5lgd3e7RIm
— Selçuk Öner (@SelukOner3) January 31, 2025