Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SPOR

Dev maçta gülen taraf Bayern Münih oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih deplasmanda Paris Saint-Germain’i 1-0 mağlup etti. Gecenin diğer maçında ise Milan evinde Tottenham’ı 1-0 yendi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Dev maçta gülen taraf Bayern Münih oldu
Paylaş:

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih deplasmanda Paris Saint-Germain’i 1-0 mağlup etti. Gecenin diğer maçında ise Milan evinde Tottenham’ı 1-0 yendi.
Avrupa’nın kulüpler bazında en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu ilk maçları bu akşam oynanan 2 maçla başladı. Gecenin ilk maçında Fransız ekibi Paris Saint-Germain, Parc des Princes Stadyumu’nda Alman devi Bayern Münih’i konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 53. dakikada Alman ekibi, Kingsley Coman’ın golüyle 1-0 öne geçerken, bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi.
Gecenin diğer maçında ise İtalyan ekibi Milan, Giuseppe Meazza’da İngiliz temsilcisi Tottenham’ı ağırladı. İtalyan ekibi 7. dakikada Brahim Diaz’ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Bu maçların rövanşı 8 Mart’ta oynanacak.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.