SİYASET
Giriş Tarihi : 10-07-2023 11:22

Deva Partililer Cüneyt Hızal'ın Oğullarının Sünnet Cemiyetinde Buluştu

Sakarya’nın tanınmış ailelerinden Hızal Ailesi’nin mutlu gününde DEVA Partililer buluştular. Çiğdem ve Cüneyt Hızal çiftinin oğulları, Ali Mirza ve Ahmet Arif’in sünnet cemiyetine katılan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve beraberindeki İl ve İlçe yöneticileri Hızal Ailesinin cemiyetinde bir araya geldiler.  

Deva Partililer Cüneyt Hızal'ın Oğullarının Sünnet Cemiyetinde Buluştu

DEVA Partisi Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Başkanı Cüneyt Hızal’ın  oğulları,  Ali Mirza ve Ahmet Arif’in sünnet cemiyeti töreni, DEVA Partilileri buluşturdu. Çevre yolunda Pukka Garden düğün salonunda düzenlenen sünnet cemiyetinde davetlileri Çiğdem ve Cüneyt Hızal çifti karşıladı.

 

Törene DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve beraberindeki DEVA Partisi Sakarya Kurucu İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Halkla İlişkiler Başkanı Kerem Resul Ballı ve çok sayıda Sakarya İl ve İlçe yönetim kurulu üyesi ile İlçe Başkanları da törene katıldı. Sünnet Cemiyeti sırasında törene katılan İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na “Muhalefet partisi olarak bizlerin taleplerini mutlaka Mecliste dile getirin” diyerek taleplerini ve iyi dileklerini ileten misafirlerin gösterdikleri yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı. Yeneroğlu, Sakarya’ya sık sık  ziyaretlerde bulunacağını ve DEVA Partisi’nin Mecliste halkın sesi olacağını ve kendisine iletilen iyi dileklere çok teşekkür ettiğini ifade etti.  

 

Çiğdem ve Cüneyt Hızal çifti, oğullarının sünnet cemiyetinde kendilerini yalnız bırakmayan ve bu mutlu günlerine katılarak kendilerini onurlandıran herkese teşekkür etti.

AdminAdmin