SİYASET
Giriş Tarihi : 07-02-2023 19:50

DEVA PARTİSİ DEPREMZEDELER İÇİN ORGANİZE OLDU  

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sakarya teşkilatı, İl Başkanı Mehmet Erdoğan Başkanlığında toplanarak, deprem bölgesine yapılabilecek yardımların organizasyonunu belirledi. İl Başkanı Erdoğan "Ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olalım." dedi.

DEVA PARTİSİ DEPREMZEDELER İÇİN ORGANİZE OLDU  


 

DEVA İl Başkanı Mehmet Erdoğan, "Böyle zamanlarda daha çok dayanışma içinde olmalıyız. Ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Ülkemizi düzlüğe çıkarabilmek için, bu büyük afetin yaralarını sarabilmek için birlik ve beraberlik, dayanışma içinde olalım" diye konuştu.

DEVA YARDIM İÇİN İŞ BÖLÜMÜ YAPTI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sakarya teşkilatı acil kodu ile toplanarak depremzedelere yapılabilecek yardımları il yönetimi ve ilçe başkanlıkları ile istişare ederek ele aldı ve organizasyonunu yaptı.  Ayni yardımlar, nakdi yardımlar, kan bağışı ve konut yardımı başlıkları ile organizasyonu sağlanan  yardımlarla ilgili iş bölümünü ve işleyişi belirleyen DEVA yönetimi, organizasyona ilişkin, "Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızca, bu yardım çalışmalarının ivedilikle başlatılmasına ve dayanışma ve sorumluluk anlayışı içerisinde gerçekleştirilmesine ilişkin azami hassasiyetin göstermesini önemle rica ederiz." denildi. DEVA partisi yaptığı bilgilendirmede Partiden yapılan açıklamada, deprem bölgesine ulaştırılacak ihtiyaç listesi paylaşıldı. DEVA Parti teşkilatının nakdi yardımlarının ilçelerde Kaymakamlıklara, İlde ise Sosyal Yardımlaşma Vakfına yapılmasının uygun görüldüğü belirtildi.    

GENEL MERKEZ VE İL BAŞKANLIKLARI ORGANİZE OLDU

Mehmet Erdoğan, DEVA Partisi genel merkezinde ve bütün DEVA Partisi il başkanlıklarında Afet Koordinasyon Merkezleri oluşturulduğunu ifade ederken, "Amacımız; ihtiyacı olan vatandaşlarımız ile bu ihtiyaçları karşılayacak birimler arasında bir iletişim köprüsü kurabilmek. Gerçekten çok ihtiyaç var. Kan bağışı en önemli konulardan bir tanesi. Temel gıda maddeleri, temel giyim maddeleri, barınma... Bunlar çok önemli konular." dedi.

"ACIMIZ BÜYÜK. SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ."

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan; "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremle ilgili üzücü haberleri endişeyle takip ediyoruz. Acımız büyük. Sözün bittiği yerdeyiz. Milletçe başımız sağ olsun. Bu, gerçekten büyük bir afet. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Enkaz altındaki vatandaşlarımız İçin dua ediyor ve bir an önce kurtarılmalarını  temenni ediyorum. Arama kurtarma faaliyetlerinde çalışan bütün gönüllülerimize, görevlilerimize Allah'tan güç, kuvvet vermesini diliyorum." İfadelerini kullandı.

AdminAdmin