SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2023 09:18

Deva Partisinde Seçim Yoğunluğu

DEVA Partisi İl Yöneticileri ve İlçe Yöneticileri parti teşkilatlarında planlanan faaliyetler için gün içindeki yoğunluğu Ramazan ayı içinde olunması nedeniyle iftar sonrası gece geç saatlere kadar sürdürüyor.

Deva Partisinde Seçim Yoğunluğu

"DUYGUSAL DAVRANMA LÜKSÜMÜZ YOK. BU SİSTEM SEÇİMİ. BELKİ DE SON VİRAJ"  

DEVA Partisi İl binasında bugünlerde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. DEVA İl Başkanı Ercan Başnuh ve DEVA Partisi Milletvekili Aday adayları il ve ilçe yöneticileri ile sürekli bir araya geliyorlar. Son toplantıda İl ve İlçe yöneticilerine bir konuşma yapan DEVA Partisi Aday Adayı Mehmet Erdoğan; "Partimiz "Hepimizin Devası", "Biz hazırız" sloganıyla devam ediyor. Bu seçimde adaletsizliğe, liyakatsizliğe, yolsuzluğa ve rejim tehditlerine karşı belki de son viraj. Dolayısıyla hiçbirimizin duygusal davranmak gibi bir lüksü yok. Bu seçim bir sistem seçimidir. Millet İttifakı kamu yönetiminde şeffaflığı, eşitliği, tarafsızlık ve liyakatin sağlanmasını, yolsuzlukla etkin mücadele edilmesini, hesap verilebilirliği Siyasi Etik Kanunu ile siyasi makamların millete hizmetten başka bir amacının olmamasını güvence altına alacaktır.

"AYRIŞTIRAN KEYFİ YÖNETİME KARŞI, 85 MİLYONU KUCAKLIYORUZ"

Ancak tek adam yönetimiyle, denetimsizlik, keyfilik, usulsüzlük, yolsuzluk ve israf almış başını gitmiş sonucunda, toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde göstermiş ve halen devam etmektedir. Bu krizin en önemli sebebi kuşkusuz, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" adı altında uygulanan keyfi ve kural tanımaz yönetimdir. Biliyoruz ki Türkiye'nin istişare ve uzlaşı ile çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Türkiye'yi itibarı sarsılan değil, sözü dinlenen, bölgesinin en güçlü ülkesi yapacağız. Millet ittifakı iktidarın tüm ayrıştırma ve kutuplaştırma politikalarına karşı 85 Milyonu temsil eden ve kucaklayan birlikteliktir."dedi.  

"HAKKINDA EN KÜÇÜK BİR ŞAİBE YOK"

Mehmet Erdoğan Konuşmasında; "Güncel siyaseti değerlendirecek olursak balonları, köpükleri aldığınızda işin özünün kaldığını görüyoruz. İşin özünde, Sayın Erdoğan'ın mı cumhurbaşkanlığı, Sayın Kılıçdaroğlu'nun mu? Diğer adaylara verilen oy Sayın Erdoğan'a mı yarıyor, Sayın Kılıçdaroğlu'na mı yarıyor? Hesap bu?." dedi. Erdoğan; "Millet İttifakının adayı mutabakatla sağlanmış olup daha önce Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın da ifade ettiği gibi uzlaşı ile sağlanan adayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Liyakatle yürüttüğü hizmetleri, dürüst ve güvenilir devlet adamlığı, birleştirici özelliği olması ve kendisiyle ilgili en küçük şaibenin bulunmaması nedeniyle Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu için seçim çalışmalarımızda oy isteyeceğiz." dedi.

 

"DEMOKRATİK, REFAH, HUZURLU, ÖZGÜR VE ZENGİN BİR TÜRKİYE"

DEVA Partisi Milletvekili Aday adayı Mehmet Erdoğan konuşmasında; "İkinci oyu da Milletvekili adaylarımız için isteyeceğiz. Seçimleri kazandıktan sonra nasıl bir başkanlık, nasıl bir geçiş dönemi yaşanacağı, parlamenter sisteme geçişin sağlanmasında izlenecek yol haritası belirlenmiş durumda. Sayın Kılıçdaroğlu ve Ülkenin her kesimini temsil eden, kucaklayan millet ittifakının, liyakatli kadroları seçimle işbaşına geldiğinde bu yol haritasını ve 2300 maddelik her biri çok değerli eylem planını uygulayacak. Sonuçta inşallah ülkemiz kazanacak. İnsanımız huzurlu, mutlu, güzel günler görecek.  Bireylerin eşit ve özgür vatandaş olarak düşüncelerini özgürce ifade edebildiği ve inandığı gibi yaşayabildiği demokratik, refah, huzurlu, devleti ile milleti ile zengin bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz.    

"BU SEÇİM HEPİMİZİN SINAVI OLACAK"

DEVA Partisi kuruluşundan 3 yıl sonra, ilk kez seçime girecek. Ülke genelinde teşkilatlanırken kendi imkanlarımızla, meşakkatli ve başarılı bir yol kat ettik. Sizlerin emekleri ve DEVA Partisine gönül veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 2300 Maddelik eylem planlarının hazırlanmasına katkı sunmanın bir adım daha ötesine geçmeye çok az kaldı. Halkımızın oyları ile Mecliste temsil edilecek ve hükümetin çözüm süreçlerine katkı sağlayacak bir parti olacağız. "DEVA Hazır", "Biz Hazırız".   Sorumluluğumuz büyük. Bu seçim hepimizin sınavı olacak. Fanatik duygularla oy kullanma lüksümüz yok. İnatla geçmişin hatalarıyla yaşamaya devam mı edeceğiz? Yoksa umutla geleceğe mi bakacağız? Nasıl bir Türkiye istediğimize karar vereceğiz.

 

"ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLACAĞIZ"

İnşallah 14 Mayıs'ta da açık ara Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olduğunu göreceğiz. Yeni serüvende Türkiye'nin huzurlu, güven duyulan ve ekonomik kalkınmışlıkta birinci ligde yer alan insanlarının da refaha erdiği ve geçim derdi çekmediği, bir ülke olmasını sağlayacağız. Marka işleri ve projeleri destekleyecek ve ülkemiz için beka sorunu olan konularda çözüm sağlayan devasa projelere imza atılmasına DEVA Partisi olarak katkı sağlayacağız. Deprem Bölgesini kucaklayan ve burada yaşanılan sorunları da hiçbir zaman unutmadan insanımıza çözüm ve huzur sağlayan projeleri gerçekleştireceğiz. Liyakatli kadrolarımızla ülkemiz ve milletimizin hizmetkarı olacağız." ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin