SİYASET
Giriş Tarihi : 16-09-2023 18:56

Dikbayır'dan Tank Palet tepkisi

Sakarya da üretilen Altay tankının Ankara’da üretime devam edileceği kararına ilişkin İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan tepki gecikmedi.

Dikbayır'dan Tank Palet tepkisi



Sakarya da üretilen Altay tankının Ankara’da üretime devam edileceği kararına ilişkin Dikbayır sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dikbayır açıklamasında: "Sakarya’nın size ve partinize bu kadar desteğine rağmen Sakarya ya bu kötülüğü neden yapıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Sakarya da üretilen Altay tankının bugün yayınlanan karar ile Ankara’da üretime devam edileceği öğrenilmişti. İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Altay Tankı’nın üretim ve yatırım sürecinin Sakarya’dan alınıp Ankara’da devam etmesi yönünde alınan Cumhurbaşkanlığı kararına tepki gösterdi.

Tepki verdi

Karara ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: "Sn. Cumhurbaşkanı; Anladığım kadarı ile size yanlış bilgi veriyorlar… Sakarya’da da Tank palet ve bu fabrikaya iş yapan fabrikalar da var. Sakarya’da bu sektöre iş yapan ya da yapacak olan firmalardan devlet desteğini niye iptal ediyorsunuz? Sakarya’nın size ve partinize bu kadar desteğine rağmen Sakarya ya bu kötülüğü neden yapıyorsunuz?” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin