YEREL
Giriş Tarihi : 11-10-2023 14:17

Doğalgaz ve Asfalt Çalışmalarıyla Gölkent Yeniden Şekilleniyor

Ferizli ilçesine bağlı Gölkent Mahallesi'nde doğalgaz çalışması başta olmak üzere alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıya yönelik çalışmalar hız kazandı. Ferizli Belediyesi tarafından mahalledeki ara sokaklarda başlatılan asfalt çalışmasıyla 7,5 km yol daha kullanışlı hale getirilecek.

Doğalgaz ve Asfalt Çalışmalarıyla Gölkent Yeniden Şekilleniyor

Gölkent, Hak Ettiği Değeri Buluyor

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Başkan Gündoğdu: "Gölkent Mahallemizin altyapısının tamamlanmasının ardından, şimdi de üst yapıya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerle, mahallemizin yaşam standartlarını yükselterek, vatandaşlarımız için daha konforlu ve güvenli bir çevre oluşturmayı hedefliyoruz. Alt yapısıyla, doğalgazıyla ve şimdi de üst yapısıyla Gölkent, hak ettiği değeri buluyor. Halkımızın bu değişimi en iyi şekilde yaşaması için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Ekrem Yüce'ye mahallemiz ve Ferizli halkı adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gölkent Caddesi Modern Bir Görünüme Kavuşacak

Ancak Gölkent Mahallesi'ndeki değişim sadece ara sokaklarla sınırlı kalmayacak. Mahallenin ara sokaklarının asfaltlanmasının tamamlanmasının ardından, 5 km uzunluğundaki ana cadde de Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin eliyle modern bir görünüme kavuşturulacak. Modernize edilecek olan caddede hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli bir ortam oluşturulacak. Yapılacak kaldırımlarıyla ve meydan çalışmalarıyla cadde hem estetik hem de fonksiyonel bir güncelleme alacak.

 

AdminAdmin