YAŞAM
Giriş Tarihi : 27-06-2023 13:22

Ekrem Rüzgar görkemli cemiyet ile sünnet oldu

Büşra ve Hüseyin Sarıoğlu, oğulları Ekrem Rüzgar Sarıoğlu için görkemli bir sünnet düğünü gerçekleştirdi. Pop müziğini sevilen seslerinden Altay, seslendirdiği şarkılar ile cemiyete ayrı bir renk kattı. 

Ekrem Rüzgar görkemli cemiyet ile sünnet oldu


 

Mehter takımı eşliğinde evinden çıkarılan Ekrem Rüzgar konvoyu ile birlikte sünnet düğününün yapılacağı Del Lago Hotel'e getirildi. Büşra ve Hüseyin Sarıoğlu, Sünnet cemiyetine katılan; AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay, BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, İstanbul Emniyet Müdürü Gökhan Özsavaş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı İbrahim Demirbaş ve eşi 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Müdürü Nermin Demirbaş, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Tezbiten, Ayşenur Sakallıoğlu, Bahadır Çolak aralarında bulunduğu akrabaları, dostları, öğretmen, veli ve öğrencilerinden oluşan davetlileri ile ilgilendi.

 

Bando ve  palyaço

Bando takımı, palyaço, kostümlü karakterler gibi profesyonel animatör ekibi ile birlikte sahneye çıkan Ekrem Rüzgar arkadaşlarıyla beraber doyasıya dans edip eğlendi. Çocuklar için tüm detayların titizlik ile hazırlandığı akşama çocuklar panayır alanındaki şişme oyun parklarında oynayarak, "Sihirbaz ve Bubble Show Gösterileri"ni izleyerek ve lezzetli ikramlarının tadına bakarak devam ettiler.

 

Altay sahne aldı

Hüseyin ve Büşra Sarıoğlu çifti ise Yenilen yemeklerin ardından çiftin açılış dansıyla eğlenceli dakikaların başladığı gecede Türk pop müziği sanatçısı Altay sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile cemiyete renk katan Altay, Hüseyin ve Büşra Sarıoğlu çiftine oğulları için güzel dileklerde bulundu.

 

Sünnet cemiyeti Sarıoğlu ailesi, ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 

 

AdminAdmin