SİYASET
Giriş Tarihi : 12-11-2022 15:31

Erdem Yaşar; Tertemiz bir siyaset yapacağız

Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Alemdar, beraberinde ki AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara’yla birlikte BBP Serdivan İlçe Başkanlığına atanan İş İnsanı Erdem Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Erdem Yaşar; Tertemiz bir siyaset yapacağız

Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İlçe Başkanı Burak Erken ve MHP İlçe Başkanı Yaşar Kara, Parti genel merkezi tarafından BBP Serdivan İlçe Başkanlığına atanan Erdem Yaşar’a görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

 Erdem Yaşar ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Alemdar ve İlçe Başkanları Erken ve Karay’a teşekkür etti. BBP İlçe Başkanı Yaşar; “Sakarya makine mühendisleri odasında geçtiğimiz dönemlerde yönetimde ve komisyonlarda rol almış, SSM komisyon başkanlığını yaptım. Geçtiğimiz dönemde büyük Birlik Partisi Serdivan ilçe genel sekreterliği ve başkan yardımcılığı görevini yürütmüştüm. Bu yıl ise üyesi ve neferi olmaktan guru duyduğum partimin İlçe Başkanı olmak bana nasip oldu. Kimseyi ayrıştırmadan bütünleştirici bir siyaset yapacağız. Doğruları söylemekten çekinmeyeceğiz. Tertemiz bir siyaset yapacağız. Geçmişte bizimle yol yürümüş ve gelecekte yürümek isteyen herkese kapımız açıktır” dedi. 

AdminAdmin