YEREL
Giriş Tarihi : 11-10-2023 16:03

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, Ferizli'yi Ziyaret Etti

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ü makamında ağırladı. Ziyaret sırasında, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş da hazır bulundu.

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, Ferizli'yi Ziyaret Etti

Ziyarette iki belediye başkanı, Erenler ve Ferizli arasında gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve iş birliklerini ele alarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: " Erenler Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Şengül'ü ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu tür ziyaretler, ilçelerimiz arasında köprü kuruyor. Erenler ile Ferizli'nin birlikte daha güzel işlere imza atacağına inanıyorum. İki belediyemizin yakın iş birliği içinde olması, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmetler sunma açısından büyük avantajlar sağlayacaktır. Bu vesileyle Başkan Şengül'e nazik ziyareti için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ise, "Başkan Gündoğdu ve ekibinin sıcak karşılaması için teşekkür ederim. Ferizli'yi ziyaret etmek ve iki belediye arasında potansiyel iş birlikleri hakkında konuşmak oldukça verimliydi. Umarım bu tür ziyaretler, her iki belediyenin de vatandaşlarına daha iyi hizmet sunma kapasitesini artırır" dedi.

AdminAdmin