SİYASET
Giriş Tarihi : 26-10-2023 14:24   Güncelleme : 26-10-2023 14:34

Esra Öz, 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtar Adayı İddialı Geliyor

Adapazarı 15 Temmuz Camili Mahallesinde Muhtar adaylığını açıklayan Esra Öz, DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?" diyerek mahalle sakinlerine çağrıda bulundu. 15 Temmuz Camili Mahallesi, bu seçimde Esra Öz ile yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor.

 Esra Öz, 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtar Adayı İddialı Geliyor

Güçlü sesiyle ve bilgi birikimiyle mahallesine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Esra Öz, seçim sürecinde mahalle sakinleriyle buluşarak projelerini paylaşacak. Kadınlarla dayanışmanın en büyük motivasyonları olduğunun altını çizen 15 Temmuz Camili Muhtar adayı Esra Öz, “Halkın muhtarı olmak istiyoruz. 15 Temmuz Camili Mahallesi’ne kadın eli değecek" dedi.

Mahalle sakinleriyle el ele bütün sorunların üstesinden geleceklerini kaydeden Esra Öz, “Doğup büyüdüğüm, her kaldırımını ezbere bildiğim mahallemizin temel sorunlarına, altyapı problemlerine ve çevre sorunlarına en doğru şekilde ilgili kurumlar ile çözüme ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuların çözüme ulaşması için var gücümle çalışacağım. Güzel mahallemizin daha da yaşanabilir bir hale gelmesi, Adapazarı ilçemizin örnek mahallesi olması adına yapılacak çok iş var. Mahalle sakinlerimizle el ele bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz. Makamın değil hizmetin ardından gideceğimin altını bir kere daha çiziyorum. Makam ya da mevki bu dünyada kalacak, ben bu yolda hizmet aşkıyla ilerleyeceğim. Mühim olan arkamızda güzel işler, mutlu ve huzurlu bir mahalle bırakmak, mahallemizi daha yaşana bilir hale getirmek için çabalayacağız” dedi.

AdminAdmin