SPOR
Giriş Tarihi : 19-01-2023 14:25

Fatih Işık, ''Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu''

Büyükşehir Hentbol takımı Antrenör Mehmet Fatih Işık, “Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu, sonrasında da Türkiye kupası şampiyonluğu. İkinci yarı çok farklı bir Büyükşehir Hentbol takımı karşınızda olacak” dedi.

Fatih Işık, ''Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu''

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı Antrenör Mehmet Fatih Işık yaptığı açıklamada;

1 aylık aranın ardından takımın Cumartesi günkü maça hazır olduğunu ifade eden antrenör Mehmet Fatih Işık, “Takımımız şu an çok formda. 2 Ocak itibariyle antrenmanlarımıza başlamıştık. Hem fiziksel hem de kondisyon anlamında iyi bir hazırlık gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 haftadır da taktiksel olarak çalışıyoruz. Devre arasında takımımıza 3 önemli nokta transferi yaparak eksiklerimizi kapattık. Daha güçlü bir Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak ikinci yarıya hazırız” dedi.

 

Işık, “Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu, sonrasında da Türkiye kupası şampiyonluğu. İkinci yarı fikstürümüzdeki tüm derbilerimiz kendi sahamızda olacak. Tüm Sakarya halkımızı maçlara davet ediyorum. Bizleri 17. adam olarak tribünden takip etmeleri çok önemli. Taraftarımız arkamızdaysa bizler daha güçlüyüz. Hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. İkinci yarı çok farklı bir Büyükşehir Hentbol takımı karşınızda olacak” dedi.

AdminAdmin