YEREL
Giriş Tarihi : 06-09-2022 11:54

FERİZLİ BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ferizli Belediyesi, bir aylık meclis tatilinin ardından, Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında düzenlenen toplantıda gündeme ait iki madde karara bağlandı.

FERİZLİ BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Meclis gündeminin görüşülmesi öncesi toplantının açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve partileri adına söz alan meclis grup başkanları, geçen hafta eşi vefat eden İyi Parti meclis üyesi Necattin Ürdem’e bir kez daha Allah’tan sabır temennisinde bulundular.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, bugün ders başı yapan anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri ile önümüzdeki hafta ders başı yapacak olan öğrenci ve öğretmenler için 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

1-7 Eylül Zabıta haftası dolayısıyla Ferizli Zabıtası özelinde tüm zabıta mensubunun haftasını da kutlayan Başkan Gündoğdu, “Ferizli Belediye’mizde görevlerini sürdüren zabıta personelimiz başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta teşkilatının haftasını kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İki madde de oybirliği ile kabul edildi

Gündemin birinci maddesinde görüşülen Ferizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere hibe traktör alınması konusu oybirliği ile kabul edildi.

İkinci maddede ise Ferizli Belediyesi tarafından asfaltlanması gereken yollar için kullanılmak üzere, İller Bankası’ndan kredi talebinde bulunulması konusu ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

 

AdminAdmin