YEREL
Giriş Tarihi : 04-09-2023 14:37

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi, bir aylık meclis tatilinin ardından Eylül ayı meclis toplantısını Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında gündemdeki iki maddeye ek olarak bir madde daha eklendi ve toplamda üç madde karara bağlandı.

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi



Toplantının başlangıcında, ebediyete irtihal eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Ferizli Seyifler Mahallesi Muhtarı Yücel Akmeşe bir kez daha saygı ve rahmetle anıldı.
Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, açılış konuşmasında bu hafta ders başı yapan anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri ile öğretmenlerine başarılı bir eğitim yılı diledi. Önümüzdeki hafta ders başı yapacak olan diğer öğrenci ve öğretmenlere de başarılar diledi.
Başkan Gündoğdu, ayrıca Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım'a Ferizli ilçesi adına teşekkür ederek, "Sayın Kaldırım, ilçemize bıraktığınız güzel anılar için teşekkür ederiz. Rabbim yolunuzu açık etsin." ifadelerini kullandı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Çetin Oktay Kaldırım'ın Ferizli'ye kattığı değerleri ve bıraktığı olumlu izlenimleri takdir ettiğini belirtti.
Filenin Sultanları, Avrupa'nın Zirvesinde!
Başkan Gündoğdu, Milletler Ligi'nde şampiyon olan ve 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti. Başkan Gündoğdu, "Gururumuz Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde gösterdiği olağanüstü performansla şampiyon oldu ve Avrupa Şampiyonası'nda da zirvenin sahibi oldu. Bu iki muhteşem başarıyı elde eden tüm oyuncularımızı, teknik ekibi ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil eden Filenin Sultanları, tüm Türkiye'nin gurur kaynağıdır" şeklinde duygularını dile getirdi.
İsmail Bekar, Ferizli'nin Parlayan Yıldızı!
Başkan Gündoğdu, son olarak Kazakistan’da düzenlenen Dünya Parabilek Şampiyonası'nda iki kategoride de şampiyon olan Ferizli'nin yetiştirdiği gurur kaynağı İsmail Bekar'ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.  Başkan Gündoğdu, hem sağ hem de sol kol kategorilerinde Dünya Şampiyonu unvanını kazanan İsmail Bekar, bu eşsiz başarısıyla sadece Ferizli'nin değil, tüm ülkemizin gurur kaynağı oldu. İsmail, Ferizli'nin parlayan yıldızı, medarı iftiharımızdır. Bu uluslararası arenada elde ettiği muhteşem başarı, tüm Ferizli halkı için gurur ve sevinç kaynağı oldu. Kendisini gönülden tebrik ediyor, bu başarısının ilk olmadığını biliyor ve devamını dört gözle bekliyoruz. Rabbim onun başarılarını daim eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı.
Gündem
Ferizli Belediyesi’ne ait Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 660 metrekarelik arsa ve Bakırlı Mahallesi'nde yol fazlası vasfındaki 1.910 metrekarelik taşınmazın satışı konusunda belediye başkanı ve encümene yetki verilmesine karar verildi. Bu teklif mali hizmetler müdürlüğü tarafından sunuldu ve oybirliği ile kabul gördü.
Sakarya İli Ferizli İlçesi'nde daha önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planına uygun olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planları, imar ve şehircilik müdürlüğünün teklifi üzerine oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi.
Gündeme ek olarak, Ferizli Park Bahçe Hizmetleri Gıda Pazarlama İnş. San. Tic. LTD.ŞTİ. şirketinden 2020 model iki hidromek marka iş makinesinin Ferizli Belediyesi'ne hibe olarak kabul edilmesine oybirliği ile onay verildi.
Toplantı, alınan kararların ardından dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

AdminAdmin