Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
İLÇE HABERLERİ

Ferizli Belediyesi, işçilere ek ödeme tarihini öne aldı

Ferizli Belediyesi, işçilere 1 Temmuz'da yapılacak ek ödeme tarihini, Kurban Bayramı dolayısıyla bir ay öne alarak 1 Haziran olarak belirledi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Ferizli Belediyesi, işçilere ek ödeme tarihini öne aldı
Paylaş:

Hizmet-İş Sendikası ile yapılan ek protokol anlaşmasının imza töreninde konuşan Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, çalışanların refah ve mutluluğunu öncelik edindiklerini belirterek, tüm çalışanların kıymetli olduklarını ifade etti.

Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ise işçilere gösterilen hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

İLÇE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');