YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2023 10:36

FERİZLİ KAPALI PAZAR YERİ’NDE İLK TEZGAHLAR KURULDU

Ferizli'de kura çekimi ile yerleri belirlenen esnaf, Ferizli Kapalı Pazar Yeri’nde ilk kez tezgâhlarını açtı. Sabah erken saatlerde tezgâhlarını kuran esnafa Ferizli Belediyesi tarafından çorba ikram edildi.

FERİZLİ KAPALI PAZAR YERİ’NDE İLK TEZGAHLAR KURULDU

Ferizli Belediyesi’nin esnaf ve ilçe halkına kazandırdığı Ferizli Kapalı Pazar Yeri’nde ilk pazar kurulma sevinci yaşandı. Ferizli İlçe Müftüsü Bedri Sinan Yazıcı tarafından yapılan duanın ardından Pazar esnafı ilk tezgahlarını kurdu.

Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, CHP Ferizli İlçe Başkanı Rüştü Yüksek ve meclis üyeleriyle birlikte pazar yerini ziyaret eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, pazarcı esnafına hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Ferizli’ye dair bir hayalimizi daha gerçekleştirdik. Eksikliğini her zaman hissettiğimiz kapalı pazar yeri bizlere nasip oldu. Göreve gelmemizin ardından Kapalı Pazar yeri için çalışmalara başladık. Bugün de bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Pazar yerimiz yine salı günleri açılacak. Bu kapalı pazar yeri sayesinde soğukta, yağmurda, çamurda, sokakta tezgâhını açmakta olan esnafımız, çok rahat bir ortamda faaliyetine devam edecek. Hemşerilerimiz hiçbir olumsuzluktan etkilenmeden huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapabilecek. Pazar yerimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, esnafımıza hayırlı işler, hemşehrilerimize huzurlu alışverişler diliyorum” diye konuştu.

Toplamda 4 bin metrekare alanda inşa edilen pazar projesinde gıda ürünleri, tekstil ürünleri vatandaşların satışına sunuldu. Modern pazar yerinde, bay ve bayan tuvaletleri, bay ve bayan mescitleri, bebek emzirme odası, kamera ve çay ocağı gibi donatılarda bulunuyor. Yüksek tavanı ve gelişmiş aydınlatma teknolojisiyle son derece ferah alışveriş ortamı sunan Ferizli Kapalı Pazar Yeri, vatandaşlardan geçerli not aldı.

 

AdminAdmin