SPOR
Giriş Tarihi : 18-08-2023 11:39

Ferizli'de Futbol Turnuvası Final Heyecanı

Ferizli Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına organize ettiği futbol turnuvasında final heyecanı doruğa ulaşıyor. 31 Temmuz'da 4 grupta start alan turnuva, toplamda 18 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Grup aşamaları 11 Ağustos'ta sona ererken, yarı final maçları 16 Ağustos'ta futbolseverlere unutulmaz anlar sundu.

Ferizli'de Futbol Turnuvası Final Heyecanı

İlk yarı final mücadelesi, 21.00'de Ferizli Belediyesi ile Kusçaspor arasında gerçekleşti. Kusçaspor, rakibini 6-1'lik net skorla mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu. 22.00'de başlayan diğer yarı final karşılaşmasında ise Yıldız Esnafspor, Bakırlıspor'u 6-2'lik skorla geride bırakarak finalde Kusçaspor'un rakibi oldu.

Turnuva programına göre 18 Ağustos Cuma günü, futbolseverleri iki büyük maç bekliyor. Saat 21.00'de Ferizli Belediyesi ve Bakırlıspor, üçüncülük için karşı karşıya gelecek. Saat 22.00'de ise turnuvanın zirvesi için Yıldız Esnafspor ve Kusçaspor kozlarını paylaşacak.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, turnuva hakkında şunları söyledi: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anısına bu turnuvayı düzenleyerek gençlerimize bu önemli günün değerlerini aktarmayı amaçladık. Final müsabakalarına yükselen Kusçaspor ve Yıldız Esnafspor'u kutluyorum."

Başkan Gündoğdu, Ferizli'nin dört bir yanından gelen futbolseverlerin turnuvaya olan ilgisinin kendilerine motivasyon kaynağı olduğuna vurgu yaparak, "Turnuvanın, sadece futbolseverleri değil, tüm Ferizli halkını bir araya getirerek, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini görmekten mutluluk duyuyorum." dedi.

Final maçları öncesinde, Ferizli halkını stadyuma davet eden Başkan Gündoğdu, "Sporun yanı sıra, birlik, beraberlik ve demokrasinin değerlerini gençlerimize aktarma misyonumuzun bilinciyle, hep birlikte bu anlamlı günü anmanın ve futbolun heyecanını paylaşmanın tadını çıkaralım." ifadelerini kullandı.

            

Turnuvada şampiyonluk kupasını kaldıracak takımın kim olacağı büyük bir merakla beklenirken, gerçek kazanımın sporda ve dostlukta olduğu unutulmamalı.

AdminAdmin