SPOR
Giriş Tarihi : 02-08-2023 12:59

Ferizli'de Futbol Turnuvası Coşkusu

Ferizli Belediyesi tarafından demokrasi ve milli birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası, 19 takımın katılımıyla başladı. Turnuva, Ferizli Botanik Futbol Sahası'nda düzenleniyor.

Ferizli'de Futbol Turnuvası Coşkusu

31 Temmuz Pazartesi akşamı, Ferizli Belediyesi Botanik Futbol Sahası'nda oynanan dört karşılaşma ile turnuvanın startı verildi.

Turnuva, demokrasi ve milli birlik ruhunun spora yansımasını gösterirken, sporseverleri de bir araya getiriyor. Turnuvanın açılış maçı, Ferizli Belediyesi ve Ferizli İlçe Devlet Hastanesi arasında oynandı ve büyük bir ilgiyle takip edildi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'da 54 numaralı formasıyla karşılaşmada yer aldı.

Başkan Gündoğdu, turnuvayı değerlendiren açıklamasında: "Bu turnuva, sadece futbol müsabakalarından ibaret değil, aynı zamanda milli birlik ve beraberlik ruhunun spora yansıdığı bir platform. Sporun, toplumları birleştirme ve dayanışmayı artırma gücünü biliyoruz. Bu nedenle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü bu anlamlı futbol turnuvası ile anıyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvada mücadele eden 19 takım, toplamda dört grupta yer alıyor. Grup müsabakalarının 11 Ağustos'ta tamamlanması planlanıyor. Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar ise çeyrek final, yarı final ve final maçlarına yükselmek için kıyasıya mücadele edecekler.

            

18 Ağustos'ta sona erecek olan bu özel turnuva, yaz gecelerine futbolun birleştirici etkisi ve demokrasi ile milli birlik ruhunu taşıyarak renk katacak. Ferizli halkının tüm kesimlerinden büyük ilgi gören turnuvanın, heyecan dolu maçlara sahne olması ve sporun bir araya getirici gücü ile milli birlik ve beraberlik duygusunu etkinlik boyunca yaşatması bekleniyor.

AdminAdmin