YEREL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 09:53

FERİZLİ'DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Ferizli’de 19 Eylül Gaziler Günü dolasıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

FERİZLİ'DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Tören, Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene katılan Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, gazilerle sohbet ederek günlerini kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Ferizli Cezaevi Sevk Bölük Komutanı Teğmen Yılmaz Demirkol tarafından yapıldı. Demirkol konuşmasında, “Gaziler günü, canlarını bu aziz ulusa adayan tüm gazilerimize kutlu olsun. Dün olduğu gibi bugünde aynı inançla, aziz vatanımızın birliği ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerimize saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etme hazırız. Bugün bizlerle beraber olarak mutluluğumuzu paylaşan sizlere tüm gazilerimiz adına teşekkür ederim. Başta Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için toprağa düşen ve ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı. 

Tören, gaziler onuruna verilen yemek programının ardından yapılan duayla son buldu.

Kutlama programına Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Sakarya Ferizli Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Ulaş Taştan, Ferizli Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Serdar Koç, daire amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK temsilcileri, askeri erkan ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 

AdminAdmin