YEREL
Giriş Tarihi : 16-06-2023 19:53

Ferizli'de Karne Günü Heyecanı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, Ferizli Halit Narin Okulu'nda gerçekleşen karne günü etkinliğine katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. Saat 11.00'de başlayan programda, heyecan dolu anlar yaşandı.

Ferizli'de Karne Günü Heyecanı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Halit Narin Okulu'nda düzenlenen karne etkinliğiyle öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.

Öğrencilerin merakla beklediği karne dağıtım töreninde Başkan Gündoğdu ve Kaymakam Balcı, öğrencilere karnelerini takdim ederek başarılarını kutladılar. Karne heyecanıyla dolu olan bu anlamlı etkinlikte öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Öğrencilerimizin Mutluluğu Bizim de Mutluluğumuz

Karne töreninde bir konuşma yapan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, öğrencilerin mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Başkan Gündoğdu, "Bugün burada öğrencilerimizin karne sevincine ortak olmak için geldik. Onların yüzlerindeki gülümseme bizim de yüzümüzü güldürüyor. Öğrencilerimiz, bu zorlu süreçte çok çalıştılar ve emek verdiler. Onları tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize de teşekkür ediyorum." dedi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, öğrencilere başarılar dileyerek tatil sürecinde iyi dinlenmelerini ve keyifli vakit geçirmelerini temenni etti. 

Öğrencilerimiz Geleceğimizin Teminatı

Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı da yaptığı konuşmada, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu vurguladı. Kaymakam Balcı, "Öğrencilerimiz, bu eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladılar. Onları kutluyorum ve tatillerini iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok önemli bir role sahipler. Onların bilgili, donanımlı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için devletimiz her türlü desteği sağlamaktadır. Bu vesileyle eğitimin kalitesini artırmak için çalışan öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize de şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Öğrencilere Karne Dağıtımı

                

Konuşmaların ardından Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz ile birlikte öğrencilere karne dağıttı. Öğrenciler, karnelerini almanın sevincini yaşarken, Başkan Gündoğdu ve Kaymakam Balcı da onları tebrik etti.

AdminAdmin