YEREL
Giriş Tarihi : 11-07-2023 15:34

Fevzi Kılıç'ın yeri çiçeklerle süslendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, makamında rahatsızlanması sonucu vefat eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın olmadığı ilk meclis toplantısında onun yerini boş bırakıp çiçekler ve fotoğrafıyla süsledi.

Fevzi Kılıç'ın yeri çiçeklerle süslendi

 

Büyükşehir Belediyesi, makamında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı acı kaybın ardından ilk mecliste unutmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatıyla Kılıç’ın meclis üyesi olarak toplantıya eşlik ettiği masa boş bırakıldı.

 

Çiçekler ve fotoğrafı

Sakarya’ya yıllarca hizmet eden, Başkan Yüce’nin de dostu olan Kılıç’ın oturduğu masa fotoğrafı ve yerleştirilen rengarenk çiçeklerle süslendi. Toplantıya katılanlar Kılıç’ın toplantıları takip ettiği masanın önünden geçerken duygu dolu anlar yaşadı.

 

“Çok sevdiğim bir dostumdu”

Toplantıda konuşan Başkan Yüce, “Kendisi Sakarya için çok önemli bir değerdi. Çok iyi bir dosttu, hizmet adamıydı. Bizim aramızdaki bağ birçok farklı noktadan bağlıydı ve çok kuvvetliydi. Sohbet etmeyi, dertleşmeyi, memleketi konuşmayı çok sevdiğim dostumdu. O’nu hep gülen yüzüyle, memleket sevdasıyla ve davaya olan adanmışlığıyla hatırlayacağız. Rabbim cennetiyle müşerref kılsın” dedi.

 

 

AdminAdmin