SPOR
Giriş Tarihi : 29-01-2023 14:22

GAFFAR OKKAN’I ANMA ETKİNLİKLERİ KARATE TURNUVASI İLE SON BULDU

Gaffar Okkan’ı anma etkinlikleri kapsamında 15 il 49 spor kulübünden 867 sporcunun katıldığı Şehit Ali Gaffar Okkan İller arası Karate Turnuvası Hendek Yeni Spor salonunda yapıldı.

GAFFAR OKKAN’I ANMA ETKİNLİKLERİ KARATE TURNUVASI İLE SON BULDU


 

YOĞUN KATILIM

Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda yapılan karate turnuvasında Adana, Bilecik, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova olmak üzere toplam 15 ilden 867 sporcu kıran kırana mücadele etti. Turnuvaya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Timur Özdemir, Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, sporcu aileleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

 

BAŞKAN BABAOĞLU: SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

15 ilden 867 sporcu kıran kırana mücadele ettiği programda konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçemizde 3 bin lisanslı sporcu yaklaşık 15 spor kulübümüz var. Bu sayılara baktığımızda bu başarıların nasıl geldiği ortaya çıkıyor. Yerel yönetimler olarak bizlerde ilçemizde faaliyet gösteren sporcularımıza onların hocalarına ve ailelerine belediyemizin maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ederek onların başarılı olmaları adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İlçemizden Türkiye, Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonlarımız çıkmaya devam ediyor. Bu coşkulu ortamda bulanan tüm sporcularımıza hakemlerimize ve antrenörlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin