YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-12-2023 16:02

Gaziantep’in Kurtuluşu Sakarya’da kutlandı

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü, Sakarya Gaziantepliler Derneği’nin organize ettiği kahvaltı programında kutlandı.

Gaziantep’in Kurtuluşu Sakarya’da kutlandı

25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşunun 102. yıldönümünde Sakaryalılar, Sakarya Gaziantepliler Derneği’nin organize ettiği kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programına, bu yıl da oldukça yoğun katılım oldu. Kahvaltı menüsünde Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden nohut dürümü ve ciğer kavurma vardı.

 

Yoğun katılım oldu

Kahvaltıya; Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoglu, Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Berke, KAİDER Sakarya Başkanı Gürsel Baltacı, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, Sarıkamış Platformu Sakarya Temsilcisi Mustafa Karabudak, Sakarya Vanlılar Dernek Başkanı Agit Koç, Sakarya Gaziantepliler Dernek Başkan Yardımcısı Mesut Çöplü, Sakarya Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, Levent Candan, Demir Atmaca Hukuk Bürosu ortaklarından Av. Anıl Demir, Sanatçı Akif Yener, AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Azman’ın yanı sıra Gaziantepli aileler ve iş adamları katıldı.

Başkan Durak Gaziantep’in kurtuluşunun yıldönümünü kutladı

Kahvaltı programının ardından Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak; bundan 102 yıl önce Antepliler, milletimizin vatanına, bağımsızlığına ve bayrağına olan bağlılığını tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Bugün bizler de Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü vesilesiyle bir araya geldik. Bu anlamda Gaziantep’in Kurtuluşunu kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet dilerim” açıklamalarında bulundu. Başkan Durak, programa katılanlara tek tek teşekkür ederek uğurladı.

AdminAdmin