SPOR
Giriş Tarihi : 23-11-2022 16:22

Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Geyve OİM Oldu

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarını bir araya getirmek, kaynaştırmak, mesleki motivasyonlarını artırmak ve centilmence müsabakalarda mücadele etmek için organize edilen, Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Geyve OİM Oldu

Geyve Orman İşletme Müdürlüğü ile İzmit Orman İşletme Müdürlüğünün yapmış olduğu final maçını Geyve OİM 7-3 kazanarak şampiyon oldu.

Şölen havasında gecen turnuva final maçları bölge müdürlüğümüz personeli aileleriyle birlikte katıldı. Katılan misafirlere Bölge Müdürlüğümüz ve Orman Spor tarafında ikramlarda bulundu.

Maçlar sonunda kupa töreninde Bölge Müdürü Ziya Polat yapmış olduğu konuşmada; Tüm takımları canı gönülden kutluyorum çok güzel müsabakalar oldu ama 1 takım galip gelmesi gerekiyordu oda Bu yıl Geyve İşletme Müdürlüğümüz oldu tüm takımı tebrik ediyor kutluyorum dedi. Kazasız belasız sakatlanmadan güzel bir turnuva geçirdik. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Seneye tekrar bu güzellikte turnuvalarda buluşmak dileğiyle dedi. Daha sonra kupa törenine geçilerek kazanan takımlara kupa ve madalyaları Bölge Müdürü Ziya Polat tarafından verildi.

AdminAdmin