Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
TEKNOLOJİ

Genç Atölye’de ilk hafta geleneksel sanat ve yapay zekâ eğitimleriyle tamamlandı

Genç Atölye’de ilk hafta eğitimleri, Geleneksel Sanatlar ve Yapay Zekâ Atölyeleri ile tamamlandı. Gençler, bir yandan ebru ve kaligrafi gibi geleneksel sanatların inceliklerini öğrenirken diğer yandan yapay zekânın temel kullanım alanları ve güncel teknolojiler hakkında bilgi edindi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Genç Atölye’de ilk hafta geleneksel sanat ve yapay zekâ eğitimleriyle tamamlandı
Paylaş:

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Atölye’de ilk hafta eğitimleri, Geleneksel Sanatlar ve Yapay Zekâ Atölyeleri ile tamamlandı.

 

Geleneksel sanatların inceliklerini öğreniyorlar

Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyede gençler, ebru ve kaligrafi eğitimleriyle buluştu. Melek Akyüzlü ve Gürkan Eren eşliğinde devam eden eğitimlerde gençler, geleneksel sanatların temel tekniklerini uygulamalı olarak gördüler.

 

Yapay zekâ dünyasına yakından bakış

Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapay Zekâ Atölyesi ise Doç. Dr. Gökhan Atalı’nın anlatımıyla başladı. Eğitimlerde gençler, yapay zekânın temel kullanım alanları, güncel teknolojiler ve etkili yapay zekâ kullanımı üzerine bilgiler edinerek yeni nesil teknolojileri yakından tanıma fırsatı buldu.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

TEKNOLOJİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.