EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-02-2024 20:34

GİV Sakarya kahvaltı buluşması: İş dünyasının keyifli sohbeti

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Sakarya Şubesi üyeleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren keyifli bir kahvaltı buluşması düzenledi. İhsan Boya (Beyinci İhsan) ev sahipliğinde Bİ VIP LOUNGE tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte, GİV Sakarya Başkanı Baki Demir, dernek üyeleri ve iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.

GİV Sakarya kahvaltı buluşması: İş dünyasının keyifli sohbeti

GİV Sakarya Başkanı Baki Demir, kahvaltı buluşması, iş dünyasındaki yeni gelişmelerin ve deneyimlerin paylaşıldığı bir brifing sundu. Dernek üyeleri, iş fikirlerini paylaşma ve sektörel deneyimleri aktarma fırsatın sahip olurken, katılımcılar arasında samimi sohbetlerin ve yeni bağlantıların kurulduğu bir ortam oluşturuldu.

Kahvaltı programının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Sakarya Şubesi, “Yönetim kurulu toplantımızı, vakıf başkanımız Baki Demir ve üyelerimiz ile birlikte İhsan Boya (Beyinci İhsan) ev sahipliğinde Bİ VIP LOUNGE tesislerinde gerçekleştirdik. Kurucu üyemiz İhsan Boya’nın geliştirmiş olduğu işi tebrik ediyor başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Ev sahibi Beyinci İhsan olarak tanınan BİMUD Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya, GİV yönetimine ve üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum şeklinde konuştu.

AdminAdmin