YEREL
Giriş Tarihi : 07-08-2023 20:23

Gölbaşı Mevkiinde Soğuk Asfalt Çalışmaları Devam ediyor.

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen soğuk asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor... 

Gölbaşı Mevkiinde Soğuk Asfalt Çalışmaları Devam ediyor.

       Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; giderek yoğunlaştırdığı yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının bir ayağını da soğuk asfalt çalışması şeklinde gerçekleştiriyor.

       Üst yapı iyileştirmeleri kapsamında, ulaşım ağını günümüz koşullarına uygun hale getirmek için çalışan Arifiye Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin sağlıklı yapılabilmesi için, sıcak asfalt programına alınamayan yolları, soğuk asfalt ile kaplıyor. Arifbey Mahallesi Gölbaşı mevkiinde başlayan çalışmaların, üst yapı çalışması çerçevesinde ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde devam etmesi planlanıyor.

     Arifiye’de bozuk yol kalmayıncaya kadar, çalışmaların kesintisiz olarak süreceğini belirten Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; ”2022 Yılı Aralık Ayında hizmete giren Asfalt şantiyemizde ürettiğimiz sıcak asfaltı, bir yandan alt yapısı tamamlanan ana cadde, grup yolu ve sokaklarımızla buluştururken, bir yandan da kırsal kesimlerde bulunan, alt yapısı tamamlanmayan ve inşaat bölgesi olan sokaklarımızı da soğuk asfaltla kaplamak suretiyle çalışmalarımızı Arifiye’nin dört bir yanında sürdürüyoruz. Arifiye’li hemşerilerimizin ulaşım ağını konforlu hale getirmek için tüm bütçe olanaklarımızı seferber ediyor, var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

AdminAdmin