EKONOMİ
Giriş Tarihi : 30-10-2023 12:50   Güncelleme : 30-10-2023 12:55

Goodyear, filolara özel çözümleriyle Solutrans 2023'e katılıyor

Uzman ekipler, fuar süresince yüksek teknolojili filo mobilite çözümleri ve mobil uygulamalar konusunda bilgilendirmelerin yanı sıra ziyaretçilere nakliye şirketlerinin gereksinimlerini karşılama konusunda destek olacak

Goodyear, filolara özel çözümleriyle Solutrans 2023'e katılıyor

İSTANBUL (AA) - Goodyear, nakliye ve kentsel ulaşım profesyonellerine yönelik olarak iki yılda bir düzenlenen ve ticari araç dünyasının merkezi konumunda olan Uluslararası Karayolu ve Kentsel Ulaşım Çözümleri Fuarı'na (Solutrans 2023) katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Goodyear, ulaştırma ve ticari araç dünyasının en önemli oyuncularının yer aldığı ve bu yıl 21-25 Kasım'da Fransa Lyon'da düzenlenecek Solutrans 2023'te yerini alacak.

Katılımcılar, Goodyear'ın standında markanın en yeni ürünlerinin yanı sıra Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint ve Goodyear DrivePoint de dahil olmak üzere filo mobilite çözümlerini keşfetme imkanı bulacak. Şirketin fuar sergilemesi; Goodyear Total Mobility bileşenlerinin, Goodyear tarafından geliştirilen ve tümü gelişmiş veri işleme yetenekleriyle desteklenen web ve mobil uygulamalarla entegrasyonunu aktarmak amacıyla özel olarak tasarlandı.

Dijitalleşme, karbonsuzlaştırma, istihdam gibi sorunlarla karşı karşıya olan ulaştırma dünyasındaki şirketlere çözümler sunma konusunda aralıksız çalışmalar gerçekleştiren Goodyear, Solutrans 2023'te yer alarak bu konudaki kararlılığını da ortaya koyuyor.

Uzman ekipler, fuar süresince yüksek teknolojili filo mobilite çözümleri ve mobil uygulamalar konusunda bilgilendirmelerin yanı sıra ziyaretçilere nakliye şirketlerinin gereksinimlerini karşılama konusunda destek olacak. Goodyear'ın ekipleri maliyetleri optimize etmek, yakıt tüketimini azaltmak veya genel filo performansını artırmak konularında uzman rehberlik sağlayacak ve filolara yardımcı özel çözümler sunacak.

- Goodyear'ın fuardaki sürükleyici vitrini

Fuar ziyaretçileri, Goodyear Total Mobility'nin filolar için nasıl faydalı sonuçlar sunduğunu, operasyonlarını daha verimli, rekabetçi ve sürdürülebilir hale nasıl getirebileceklerini görme şansına sahip olacak. İnteraktif araçların yardımıyla, filolara sunulabilecek potansiyel avantajlar hakkında bilgi sahibi olabilecek ve filo büyüklüklerine, rotalarına ve iş özelliklerine göre özelleştirilmiş teklifler alabilecek.

Goodyear Total Mobility ekosistemini oluşturan eksiksiz ürün, çözüm ve hizmet paketini sergilemek için ideal bir platform olan Solutrans 2023 Fuarı, Goodyear'ın filolara yenilikçi ve akıllı çözümler sunma, işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olma ve sürekli gelişen ve zorlu taşımacılık ortamını başarıyla yönetme konusundaki uzmanlığının altını çiziyor.

Şirket, fuar alanında Goodyear Kaplama çözümünün faydalarını vurgulamak için özel bir alan ayıracak ve ilk olarak 2022'de IAA Transportation etkinliğinde tanıtılan yüzde 63 sürdürülebilir malzemeden üretilen kamyon lastiğini de sergileyecek. Tüm bu bileşenler, Goodyear'ın ticari filolar bağlamında sürdürülebilirliği teşvik etme konusundaki kararlılığının örnekleriyle ortaya koyuyor.

AdminAdmin