YAŞAM
Giriş Tarihi : 04-10-2023 16:03

Gsb Yurdunda Öğrencilere Halk Konseri

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı, Sakarya Yurt Müdürlüğü ve Sakarya Gençlik Merkezi koordinesinde gerçekleştirilen,  Sakarya’ya gelen üniversiteli kız öğrencilere yönelik hoş geldin konseri düzenlendi.

Gsb Yurdunda Öğrencilere Halk Konseri

Sakarya Yurt Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirileni, 81 ilden Sakarya iline  gelerek kayıt yaptıran ve Sakarya yurdunda kalan öğrencilere yönelik yapılan konser şölenine, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü, Sakarya Yurt Müdürü, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ve yurt personelleri katıldı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç öğrencilere hoş geldin  konuşması yaptı. Bu tür aktivite ve eğlencelerin devam edeceğini emeği geçen Sakarya Yurt Müdürlüğüne, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ve paydaşlara teşekkür etti.

Konser öncesi Sakarya Gençlik Merkezi tanıtımları ve Gençlik Merkezleri Kamp tanıtımları yapıldı. Öğrencilere faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Sonrasında başlayan halk konseri ile öğrenciler gitar ve bağlama eşliğinde Türk Halk Müziği sanatçısı Akın Altınışık konseri ile  gönüllerince eğlendiler.

AdminAdmin