Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisinden haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu
Paylaş:

Güllük Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki evinde ikamet eden Zehra Akcan'dan (62) bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine 5. kattaki daireye giren ekipler, Akcan'ı hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Akcan'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi merkezine kaldırıldı.

Uzun süredir atık malzemelerin biriktirildiği görülen dairenin temizliği için ekipler ile kepçe ve kamyon yönlendirildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');