SPOR
Giriş Tarihi : 07-11-2023 15:27

Hazırlık maçında kan aktı

Süper amatörde haftayi bay geçen Harmanlıkspor Bilecik İli, Osmaneli İlçesi 1308 Osmaneli Belediyespor ‘un hazırlık maçı ve sonrasında yemek ikramı teklifi ile Osmaneli stadında hazırlık maçına çıktı.

Hazırlık maçında kan aktı

Süper amatörde haftayi bay geçen Harmanlıkspor Bilecik İli, Osmaneli İlçesi 1308 Osmaneli Belediyespor ‘un hazırlık maçı ve sonrasında yemek ikramı teklifi ile Osmaneli stadında hazırlık maçına çıktı.

Gol oldu, olaylar başladı

Yeşil Beyazlılar maçın 25. dakikasında Bilal’ın attığı gol ile 0-1 öne geçince rakibin sinirli hali ortaya çıktı. 35. dakika oynanırken meydana gelen bir faulde iki karşı futbolcu münakaşa etti. 1308 Osmaneli Belediyespor yedek kulübesi önünde olan olayda futbolcular ayrılırken maç oynayan futbolcular ile sayıları çok fazla olan yedek futbolcular ile tribünlerden inen  15 e yakın taraftar Harmanlıkspor futbolcularını aralarına alarak tekme tokat yerlere serdiler.

Canlarını zor kurtardılar

Sahanın ortasında meydana gelen olayda Harmanlıkspor futbolcuları, Futbol şube sorumlusu Yaşar Şanlı önemli darbeler aldı, teknik sorumlu Tevfik Tetik futbolcuları soyunma odasına kaçırarak daha büyük bir faciayı önledi.

Üç kişilik polis ekibi çaresiz kaldı

Olaylar devam ederken 3 kişilik Polis ekibi stada geldi ve ortalığı yatıştırmaya çalıştı. Bazılarının içkili olduğu öne sürülen taraftarlar ile saldırgan 1308 Osmaneli Belediyespor futbolcularını zaman zaman güvenlik gücüne de karşı gelince olay soyunma odası önünde devam etti.

Polis kordonu ile çıktılar

Harmanlıkspor futbol kafilesi bir süre soyunma odasında mahsur kaldıktan sonra 2 polis aracı eşliğinde stad’dan ayrıldı.

Tedavileri yapıldı

Saldırda en büyük darbeyi alan Harmanlıksporun yeni transferi Halim Günel ile çeşitli yerlerinden darp alan 8 futbolcunun tedavileri Harmanlıkspor tesislerinde yapıldı. İki Futbolcunun açılan yerlerine dikiş atıldı.

Yönetim kınadı

Harmanlıkspor yönetim kurulu saldırıyı kınadı, yönetimden yapılan açıklama “ Bu saldırı kabul edilemez, bizler misafirlerimizi güller ile karşılarız, onlar saldırı yaparak asıl yüzlerini gösterdiler. Bu işin peşini bırakmayacağız başta Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak olmak üzere konuyu Bilecik Valiliği, Bilecik ASKF, Osmaneli Kaymakamlığı, Osmaneli belediye başkanlığı ve sonuçta Türkiye Futbol Federasyonuna bildirip hakkımızı arayacağız, hazırlık maçında bunları yapanları şiddetle kınıyoruz. Futbolcularımızı darp eden suçlular bulunup ortaya çıkarılmalıdır”  denildi.

AdminAdmin